ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

SOS : Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Κακοκαιρία αναμένεται να χτυπήσει την Κύπρο από το βράδυ της Τρίτης 26 Νοεμβρίου.


Πώς θα χτυπήσει ο «Γηρυόνης» στην Κύπρο (Pics)


Η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θα τεθεί σε ισχύ από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης μέχρι και τις 15:00 το απόγευμα της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου.

Χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λεμεσό 

Στο σκοτάδι είναι η περιοχή του Ύψωνα και μέρος του Κολοσσίου, καθώς η κακοκαιρία άρχισε να κάνει την εμφάνισή της. Επί ποδός βρίσκονται συνεργεία της Αρχής Ηλεκτρισμού, με σκοπό να αποκατασταθεί εγκαίρως η παροχή ρεύματος.

 

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα παράλια και τοπικά στα ορεινά, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Σε καταιγίδα δυνατό να πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα. Από το απόγευμα, αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ, αλλά αρχικά στα παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Σε καταιγίδα δυνατό να πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά σταδιακά μετά το μεσημέρι θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση