ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστικό βίντεο - Ξύλο σε γυναίκα στο κέντρο της Λευκωσίας

Αδιανόητο περιστατικό

24news team

Συγκλονισμός και οργή για νέο βίντεο ξυλοδαρμού που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/9) στο κέντρο της Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια ειρηνικής εκδήλωσης ακτιβιστών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, άντρας πλησιάζει με επιθετικό τρόπο συμμετέχοντες της εκδήλωσης, ενώ μόλις αντιλήφθηκε ότι βιντεοσκοπείται από γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο, πηγαίνει προς το μέρος της χτυπώντας την.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου εξέδωσε νωρίτερα ανακοίνωση καταδικάζοντας το συμβάν.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καταδικάζει τις απαράδεκτες και βίαιες συμπεριφορές από όπου και εάν προέρχονται και γενικά καταδικάζει την βία γιατί απλά είναι βία και η βία δεν μας δείχνει ότι επιτέλους ζούμε ή όχι σε μία δημοκρατική χώρα σε μία ευρωπαϊκή χώρα.

Το Σάββατο (24/9/22) και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ειρηνική εκδήλωση ακτιβιστών στην Λευκωσία των οργανώσεων AV και 269Life Κύπρου ( Παγκόσμιες οργανώσεις) και μάχονται για τα δικαιώματα και την απελευθέρωση των ζώων, απροειδοποίητα πολίτης επιτέθηκε σε δύο ακτιβιστές (μία γυναίκα και ένα άντρα). Τους τραυμάτισε σοβαρά όπως επίσης προκάλεσε υλικές ζημιές. Οι ακτιβιστές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περίθαλψη και περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Τέτοια περιστατικά και τέτοιες βίαιες συμπεριφορές μας δείχνουν ότι η δημοκρατία στην χώρα μας δεν λειτουργεί σωστά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το ελεύθερο να εκφραστεί γιαυτά που πιστεύει και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να του στερήσει αυτό το δικαίωμα έστω και εάν διαφωνεί κάποιος.

Καλούμε άμεσα την Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας όπως άμεσα διατάξουν έρευνα για το περιστατικό και να αναζητηθούν ο/οι ένοχος/οι εάν και εφόσον προκύψουν τα οποιαδήποτε στοιχεία εναντίον τους να οδηγηθούν εκεί και όπου τους αξίζει.

Σε επικοινωνία του 24News με την Αστυνομία, μας αναφέρθηκε πως αναμένονται καταθέσεις και το περιστατικό εξετάζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X