ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ στην Λεμεσό: Στο σπίτι του φωτογράφιζε ο 42χρονος τα παιδιά

Τουλάχιστον έξι ανήλικα παιδιά στα «δίχτυα» του υπόπτου

Στη σύλληψη 42χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά απόκτηση, κατοχή, απόκτηση πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και παραγωγής υλικού πορνογραφίας.

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, έγιναν εξετάσεις σε συσκευές που κατείχε ο 42χρονος, όπου εντοπίστηκαν αρχεία με βίντεο και φωτογραφίες που απεικονίζουν γυμνά παιδιά. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ένα κινητό τηλέφωνο και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ανδρέα Αναστασιάδη, ο 42χρονος φέρεται να έπαιρνε τα παιδιά στο σπίτι του και ακολούθως τα φωτογράφιζε και τα βιντεοσκοπούσε σε διάφορες σεξουαλικές στάσεις.

Σημείωσε επίσης πως στο υλικό που μέχρι στιγμής ερεύνησαν οι Αρχές δεν έχει εντοπιστεί οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα μεταξύ των παιδιών και του 42χρονου.

Όπως ανέφερε, ο κύριος Αναστασιάδης, θα διερευνηθεί πως προσέγγιζε τα ανήλικα παιδιά καθώς επίσης και κάτω από ποιες συνθήκες πηγαίναν στο σπίτι του 42χρονου.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από το υλικό έχουν εντοπιστεί από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, έξι ανήλικα παιδιά. Από τις εξετάσεις θα διαφανεί κατά πόσο ο ύποπτος, τόσο τις φωτογραφίες όσο και τα βίντεο τα χρησιμοποιούσε για δική του χρήση ή για κάποιο άλλο σκοπό.

Διάταγμα κράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 42χρονου, μετά από αίτημα της Αστυνομίας.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X