ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ από Άλεξ Παναγή για ηθοποιό - «Κακοποιήθηκα όταν ήμουν 10 χρονών»

«Έπαιζα στην παράσταση, όταν είχε τελειώσει το δικό μου μέρος, με κάλεσε στο καμαρίνι του, πήγα, φορούσε μόνο το εσώρουχο του»

Με αφορμή τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις περί σεξουαλικής βίας και τις απανωτές καταγγελίες σε Ελλάδα και Κύπρο, ο γνωστός Κύπριος καλλιτέχνης Άλεξ Παναγή βρήκε το θάρρος και μίλησε για την δική του άσχημη εμπειρία - η οποία όπως λέει, ήρθε σε ηλικία μόλις 10 ετών από ηθοποιό στα καμαρίνια του ΘΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα και όπως περιέγραψε ο ίδιος μιλώντας στον Alpha Κύπρου, το περιστατικό συνέβη το 1980. «Έπαιζα στην παράσταση, όταν είχε τελειώσει το δικό μου μέρος, με κάλεσε στο καμαρίνι του, πήγα, φορούσε μόνο το εσώρουχό του, με έβαλε να του κάνω μασάζ, μετά έσπρωξε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα, με έβαλε να του κάνω κι εκεί μασάζ και όταν πήγε να με τραβήξει κοντά του απλά έφυγα. Δηλαδή σαν ζαρκάδι την έκανα προς την πόρτα, έκλεισα την πόρτα, κατέβηκα κάτω, τρομοκρατήθηκα...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος και πρόσθεσε πως «ο συγκεκριμένος ηθοποιός τώρα πρέπει να είναι γύρω στα 75 και μάλλον δραστηριοποιείται στον χώρο ακόμα».

Μεταξύ άλλων, ο Άλεξ Παναγή αναφέρει πως άκουσε ότι ο εν λόγω ηθοποιός το έχει ξανακάνει, ενώ ερωτηθείς αν θα το καταγγείλει στις Αρχές δηλώνει έτοιμος να ενισχύσει άλλες καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού.

Δείτε το βίντεο της καταγγελία στο Must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X