
ΚΥΠΕ
Δύο πρόσωπα τραυματίστηκαν νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, σε περιοχή του Ακάμα, όταν κατέπεσαν με το μηχανοκίνητο όχημά τους σε χαράδρα βάθους 29 μέτρων.
Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, γύρω στη 13:10 μηχανοκίνητο όχημα τύπου baggy, στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποί επισκέπτες ηλικίας 25 ετών, κατέπεσε σε χαράδρα σε βάθος 29 περίπου μέτρων, σε περιοχή του Ακάμα, όταν ο οδηγός του οχήματος απώλεσε τον έλεγχό του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.
Ένεκα του ατυχήματος οι δύο επιβαίνοντες, όπως είπε, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς αρχικά και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για να τύχουν περίθαλψης.
Η κατάσταση της υγείας τους φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου.