ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκοτώθηκε στην Κύπρο στρατιωτικός - Ψάχνει απαντήσεις η σύζυγός του

Πώς έχασε την ζωή του ο 40χρονος

24news team

Η σύζυγος του Βρετανού στρατιωτικού, Anthony Oxley, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το 2016 στην Κύπρο, ζητά νέα έρευνα για την υπόθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Dailymail», η νομική ομάδα που εκπροσωπεί την σύζυγο του Βρετανού, υπέβαλε αίτημα στον Γενικό Εισαγγελέα της Αγγλίας και της Ουαλία, ζητώντας άδεια με σκοπό να ασκήσει έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο έτσι ώστε να ανοίξει εκ νέου ο φάκελος.

Η Sally Oxley, σύζυγος του άτυχου στρατιωτικού αναμένεται να έρθει στο νησί για ακρόαση την Τρίτη (25/4), ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, θα προχωρήσει σε αίτημα για αναβολή της έρευνας μέχρι να κατατεθούν νέα στοιχεία.

Να θυμίσουμε πως το τροχαίο είχε σημειωθεί στις 14 Ιουνίου του 2016, εντός των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου, όταν η μοτοσυκλέτα του Anthony Oxley συγκρούστηκε με όχημα, το οποίο οδηγούσε ένας Αμερικανός στρατιωτικός.

*Φωτογραφία από dailymail

Εξάλλου μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2018, έδειξε πως ο θάνατος του 40χρονου Anthony προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι συνεπεία του τροχαίου, ωστόσο, την εν λόγω έρευνα αμφισβήτησε η σύζυγος του Βρετανού, η οποία συνεχίζει να ψάχνει απαντήσεις.

*Φωτογραφία από dailymail

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», η Sally Oxley υποστηρίζει ότι συναντήθηκε με Αμερικανό στρατηγό, ο οποίος της ξεκαθάρισε ότι ο Αμερικανός στρατιωτικός που ενεπλάκη στο δυστύχημα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κατηγορίες και αυτό είναι και «το τέλος του θέματος».

Οι συνήγοροι υπεράσπισης που εκπροσωπούν την Sally, ανέφεραν ότι η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία που ανέλαβε την έρευνα, δημοσιοποίησε ελάχιστες λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου του άνδρας της.

Σημειώνουν επίσης πως η σύζυγος του έχει μείνει με «πολλά αναπάντητα ερωτήματα» μετά την «πρόχειρη» ανάκριση το 2018.
«Έχουμε εντοπίσει τουλάχιστον 20 μάρτυρες που θα μπορούσαν να κληθούν», αναφέρει δικηγόρος της Sally, προσθέτοντας: «H Sally θέλει απλώς την αλήθεια. Αν ο σύζυγός της σκοτώθηκε επειδή ο οδηγός έκανε λάθος, αυτό είναι το μόνο που θέλει να μάθει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση