ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκοτώθηκε στην Κύπρο ο σύζυγός της - «Να πει την αλήθεια...»

«Δεν θέλω να είμαι στην Κύπρο...»

24news team

Ξεσπά η σύζυγος του Βρετανού στρατιωτικού, Anthony Oxley, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το 2016 στην Κύπρο.

Η 45χρονη, Sally Oxley, σύζυγος του άτυχου στρατιωτικού, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, καλεί τον Αμερικανό οδηγό ο οποίος εμπλέκεται στο δυστύχημα να πει την αλήθεια.

«Αυτός ο άντρας έχει απομακρύνει την κόρη μου από τον πατέρα της, έναν πολύ - πολύ καλό πατέρα και έναν καλό σύζυγο. Αυτό πρέπει να σταματήσει, πρέπει να τελειώσει και ο μόνος τρόπος για να συμβεί είναι να πει την αλήθεια», είπε η κυρία Oxley.

Εν συνεχεία είπε, «Δεν θέλω να είμαι στην Κύπρο, αλλά πρέπει να είμαι εκεί, μια μέρα πριν τον μνημόσυνό του, πονάει η ψυχή μου, αλλά πρέπει να είμαι εκεί», προσθέτοντας «πρέπει να βεβαιωθώ ότι ο σύζυγός μου θα δικαιωθεί».

Εξάλλου μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2018, έδειξε πως ο θάνατος του 40χρονου Anthony προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι συνεπεία του τροχαίου

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ που ανέλαβε την έρευνα της υπόθεσης δημοσιοποίησε ελάχιστες λεπτομέρειες σχετικά με το δυστύχημα.

Η κυρία Oxley, η οποία, παλεύει για τον σύζυγό της και απαιτεί νέα έρευνα, είπε ότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι ο οδηγός είχε ξαφνικά στρίψει δεξιά στη λάθος πλευρά του δρόμου, ανακόπτοντας την πορεία του Anthony.

Όπως αναφέρει το BBC, η 45χρονη, πιστεύει ότι οι Aρχές των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου είχαν «αποτύχει» να αποκαλύψουν πληροφορίες σχετικά με το δυστύχημα, ενώ υπάρχουν στοιχεία που βρίσκονται σε αντίθεση με αυτά των ΗΠΑ.

Σε ανακοίνωσή της, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι δυνάμεις των ΗΠΑ ανέλαβαν την έρευνα σε συνεργασία με αξιωματούχους του Ηνωμένου Βασιλείου. Στο τέλος της έρευνας, ο Αμερικανός στρατιώτης δεν κατηγορήθηκε λόγω της φύσης του τροχαίου ατυχήματος».

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο είχε σημειωθεί στις 14 Ιουνίου του 2016, εντός των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου, όταν η μοτοσυκλέτα του Anthony Oxley συγκρούστηκε με όχημα, το οποίο οδηγούσε ένας Αμερικανός στρατιωτικός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση