ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκότωσαν τον 16χρονο Στέλιο στην Αγγλία - Ψάχνει τους δράστες η Αστυνομία

Μαχαιρώθηκε σε πάρκο ο ανήλικος Κύπριος

24news team

Η τοπική Αστυνομία στο Τότεναμ κλήθηκε στις 14:17 την Κυριακή, 1 Αυγούστου, μετά από αναφορές για μαχαίρι στο Lordship Recreation Ground. Οι αστυνομικοί παρευρέθηκαν μαζί με νοσηλευτές από την υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου.

Ένα 16χρονο αγόρι βρέθηκε με τραύματα από μαχαίρι. Ο 16χρονος, που επρόκειτο για τον Κύπριο Στέλιο Αβερκίου νοσηλεύθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο, δυστυχώς στις 10 Αυγούστου υπέκυψε στα τραύματά του και άφησε τη τελευταία του πνοή. Οι συγγενείς του υποστηρίζονται από ειδικά εκπαιδευμένους αξιωματικούς.

Αξιωματικοί από τη Βασική Μονάδα Διοίκησης της Βόρειας περιοχής ερευνούν την υπόθεση. Έχουν ανακτήσει το CCTV από την περιοχή και μίλησαν με αρκετούς μάρτυρες.

Η νεκροψία που πραγματοποιήθηκε στις 13 Αυγούστου στο νεκροτομείο Haringey, έδωσε μια προσωρινή αιτία θανάτου ως αιχμηρό τραύμα στον αριστερό μηρό.

Η ντετέκτιβ επιθεωρητής Kelly Hodgson, δήλωσε: «Αυτή η τρομερή επίθεση συνέβη το μεσημέρι σε ένα πολυσύχναστο πάρκο και είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν μάρτυρες με τους οποίους δεν έχουμε μιλήσει ακόμη. Θα ήθελα να ενθαρρύνω οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί μας αμέσως».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις στην έρευνα για τον φόνο, αλλά η αστυνομία έχει διαπιστώσει ότι εμπλέκονται δύο άνδρες. Μάλιστα, φαίνεται ότι ένας από αυτούς μπορεί να ήταν με ποδήλατο. Σημειώνεται ότι η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις ανηλίκων, ωστόσο, δεν φαίνεται να συνδέονται με την υπόθεση. 

Οι έρευνες των αρχών, συνεχίζονται. 

Πηγές: Parikiaki.comMylondon.news

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X