ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκορπούν τον τρόμο με «γουρούνες» στην Αγία Νάπα (vid)

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στα social media

24news team

Πολλά είναι τα τροχαία ατυχήματα που σημειώνονται κάθε χρόνο κατά την περίοδο του καλοκαιριού στις τουριστικές περιοχές, κάποια εκ των οποίων θανατηφόρα.

Η πληγή αυτή είναι... αγιάτρευτη και οι λόγοι είναι πολλοί. Η μη εξειδίκευση του αναβάτη με οχήματα όχι τόσο εύκολα στο να τα οδηγήσει κάποιος που δεν έχει εμπειρία - όπως για παράδειγμα οι τετράτροχες ή αλλιώς γουρούνες - αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές αιτίες. Αν συνυπολογίσει κανείς την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, τις υψηλές ταχύτητες, την αίσθηση που λαμβάνει κάποιος μόλις ενοικιάσει ένα όχημα ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στους δρόμους, καταλαβαίνει πως αυτά είναι στοιχεία που πολλές φορές αποβαίνουν μοιραία.

Πέραν από τα προβλήματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω, σημαντικό είναι να εκσυγχρονιστούν όλα τα οχήματα που ενοικιάζονται στις τουριστικές περιοχές.

Το πιο κάτω βίντεο αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Όπως μπορείτε να δείτε, τουρίστες στην Αγία Νάπα, οδηγούν "γουρούνα" και προκαλούν... τρόμο, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τη ζωή τους όσο και τη ζωή άλλων ανθρώπων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση