ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρά της Wispear κατά της Αστυνομίας - «Ικανοποίησε τις ανάγκες του ΑΚΕΛ»

Πώς απαντά μετά τις χθεσινές συλλήψεις

Στην αντεπίθεση η εταιρεία Wispear στην οποία ανήκει το κατασκοπευτικό βαν μετά τις συλλήψεις που έγιναν την Πέμπτη από την Αστυνομία. Κάνει λόγο για κυνήγι μαγισσών και προσπάθεια της Αστυνομίας να ικανοποιήσει τις ανάγκες του ΑΚΕΛ για την επερχόμενη εκλογική τους εκστρατεία.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Θα θέλαμε να συγχαρούμε την Αστυνομία για τις άοκνες προσπάθειές της να κερδίσει την αποδοχή της κοινωνίας, αλλά και να ικανοποιήσει τις ανάγκες του ΑΚΕΛ για την επερχόμενη εκλογική τους εκστρατεία. Στην προσπάθειά τους να βρουν μια επίφαση κατηγορίας και να εμφανίσουν κάποιον ύποπτο έχουν οδηγηθεί σε κινήσεις εντυπωσιασμού για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με αποτέλεσμα να επανεκκινηθεί μια φαρσοκωμωδία παραπληροφόρησης, όπως για δεύτερη φορά συμβαίνει αυτής της λεγόμενης έρευνας.

Μετά από την ανακοίνωσή τους σχετικά με την επιτυχία τους στη σύλληψη του αποθηκάριου και της υπεύθυνης άλλης εταιρείας της οποίας η μόνη σχέση είναι η υπογραφή μίας επιταγής, έχουν παραβλέψει να ενημερώσουν το κοινό, όπως θα έπραττε οποιαδήποτε υπεύθυνη αρμόδια Αρχή, ότι η σύλληψη δεν αποτελεί απόδειξη, όπως δηλώνει το ΑΚΕΛ, ότι όλοι έχουν δίκιο στις δραστηριότητες της εταιρείας μας. Πέραν από το γεγονός ότι είναι η σύνηθης πρακτική τους, είναι ακόμα μία ένδειξη του οτι η χώρα αυτή λειτουργεί αδιαφορώντας για το κράτος δικαίου και για το πώς πρέπει να να διεξάγονται σωστά οι νομικές διαδικασίες, με Αστυνομία που δεν διστάζει να συλλάβει αθώους Κύπριους πολίτες την περίοδο των Χριστουγέννων, μόνο και μόνο ως μέσο μόχλευσης και επίτευξης ευνοϊκότερης δημοσιότητας από μερίδα των ΜΜΕ.

Η θέση μας ήταν ξεκάθαρη από την αρχή αυτής της παρωδίας . Ήμασταν σαφείς και ειλικρινείς με όλες τις αρμόδιες Αρχές, συμπεριλαμβανομένης και της Αστυνομίας, καθώς και με το κοινό σε ό,τι κάνουμε. Έχουμε εμφανιστεί στο Forbes και σε πολυάριθμα Μέσα πριν, αλλά και αφού αυτό το κυνήγι-μαγισσών εις βάρος μας ξεκίνησε, μιλώντας δημόσια για τα προϊόντα μας και για την παρουσία μας στις πιο σημαντικές εκθέσεις στον τομέα. Τον τελευταίο μήνα, έχουμε υπομονετικά δεχθεί τις πολυάριθμες επιθέσεις πολλών ανίκανων να κατανοήσουν και να αξιολογήσουν το έργο μας πλευρών, οι οποίες χρησιμοποίησαν την εταιρεία μας, τον ιδρυτή μας, τους συναδέλφους μας και άλλους Ισραηλινούς, ως πιόνια σε ένα πολιτικό παιχνίδι που στοχεύει να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για τον κ. Άνδρο Κυπριανού.

Η υπομονή μας έχει πλέον εξαντληθεί και δεν αισθανόμαστε άλλο υποχρεωμένοι να τηρούμε τα προσχήματα σε αυτή την πολιτική απάτη. Θα αποκαλύψουμε αυτή τη συνωμοσία βήμα προς βήμα για να λάμψει η αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X