ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σήμερα το στερνό «αντίο» στον άτυχο Αριστοτέλη

Κόπηκε το νήμα της ζωής του μετά από φοβερό τροχαίο

Οδηγείται σήμερα στην τελευταία του κατοικία ο άτυχος Αριστοτέλης Αγαπίου.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον 23χρονο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο μετά από φοβερό τροχαίο δυστύχημα. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Η παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών.

Tο φοβερό τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του 23χρονου

Φρικτό τέλος για τον 23χρονο Αριστοτέλη Αγαπίου, ο οποίος απανθρακώθηκε εντός του οχήματός του, μετά από σφοδρή πρόσκρουση σε κυπαρίσσια, στον δρόμο Ασωμάτου – Φασουρίου, στην Επαρχία Λεμεσού.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 13/10, όταν «κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 23χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο χτύπησε επανειλημμένα σε δενδροστοιχία κυπαρισσιών κατά μήκος του δρόμου Ασωμάτου – Φασουρίου», δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος διερεύνησης δυστυχημάτων της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, υπαστυνόμος Λάκης Χατζηχριστοδούλου.

Το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες μπροστά στα μάτια άλλων διερχόμενων οδηγών, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία των Βάσεων, στην κυριότητα των οποίων εμπίπτει η περιοχή, ενώ στη σκηνή κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία των ΒΒ, για κατάσβεση της φωτιάς.

Η σκηνή αποκλείστηκε για την διεξαγωγή ερευνών, ενώ χρειάστηκε αρκετή ώρα για τον απεκλωβισμό της σορού.

Ο άτυχος Αριστοτέλης επέστρεφε στο σπίτι του μετά από γλέντι γάμου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X