ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σήμερα τα Βραβεία Γαστρονόμος

268 προϊόντα από την κυπριακή γη

Σήμερα, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, στο κτήριο του ΘΟΚ θα πραγματοποιηθούν τα βραβεία Γαστρονόμος με στόχο τους να αναδειχθούν τα κυπριακά προϊόντα και να βρεθούν οι Κύπριοι παραγωγοί που γέννησαν ιδέες και αγωνίστηκαν για να τις υλοποιήσουν. Που κυνήγησαν το όνειρό τους ρισκάροντας, από τον πρωτογενή ως τον τριτογενή τομέα. Που σέβονται τον καταναλωτή και το περιβάλλον και κάθε χρόνο καταφέρνουν να μας εκπλήττουν με εξαιρετικά προϊόντα και με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.

Ο «Γαστρονόμος» στην Ελλάδα ξεκίνησε τον θεσμό των βραβείων Ποιότητας πριν από 12 χρόνια, σε μια προσπάθεια να αναδείξει περίφημα ελληνικά προϊόντα. Διαλεχτά και ποιοτικά προϊόντα της Ελλάδας, επιλεγμένα ένα προς ένα με πλήρη γνώση, και με τη σιγουριά που εξασφαλίζουν τα ταξίδια, η έρευνα και το σε βάθος ρεπορτάζ της ομάδας του περιοδικού.

 

Τα τελευταία έξι χρόνια ο «Γαστρονόμος» στην Κύπρο ακολουθεί την ίδια διαδρομή, βραβεύοντας εξαιρετικά προϊόντα. Φτιαγμένα από Κύπριους παραγωγούς, μεταποιητές και εμπόρους τροφίμων από όλο το φάσμα του αγροδιατροφικού τομέα. Αγωνιστές της ζωής και της παραγωγής που κέρδισαν τον θαυμασμό και τον σεβασμό μας για τα εκλεκτά προϊόντα που διαθέτουν στην αγορά με σύγχρονη επαγγελματική αντίληψη. Μερικά μάλιστα από τα βραβευμένα παραδοσιακά προϊόντα με την αυθεντική νοστιμιά, τα έχουμε εντοπίσει στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Κύπρου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X