ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: «Δεν δέχονται ότι είναι θετικοί» - Βρίζουν και κλείνουν τηλέφωνα

Οι αντιδράσεις των πολιτών στην ομάδα ιχνηλάτησης

24news team

Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις των πολιτών κατά την επικοινωνία τους με την ομάδα ιχνηλάτησης. Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Omega, o επικεφαλής της ομάδας ιχνηλάτησης Βαλεντίνος Σιλβέστρος, ορισμένοι από τους πολίτες δεν πιστεύουν ότι είναι θετικοί στον ιό και κλείνουν το τηλέφωνο.

Κάποιοι μάλιστα θεωρούν το αποτέλεσμα λανθασμένο και βρίζουν τα άτομα της ομάδας ιχνηλάτησης ενώ πολλοί στέλνουν και μηνύματα με άσχετο περιεχόμενο δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία ιχνηλάτησης.

«Δεν είναι όλοι συνεργάσιμοι και καθυστερούν την διαδικασία. Ο κάθε ένας αναφέρει το πρόβλημα του. Άλλοι δεν θέλουν να συζητήσουν ότι είναι θετικοί και κλείνουν το τηλέφωνο θεωρώντας το αποτέλεσμα λανθασμένο και μας υποχρεώνουν να επικοινωνήσουμε με την αστυνομία.Μας απαντούν με βρισιές στα μηνύματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Σιλβέστρος.

Ο επικεφαλής της ομάδας ιχνηλάτησης, επεσήμανε επίσης πως τα ευρήματα δείχνουν πως πολλά από τα κρούσματα εντοπίζονται σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, κι αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ίσως είναι δυσκολότερο να περιοριστούν τα παιδιά εξαιτίας και της μη χρήσης μάσκας.

Δείτε το video:

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση