ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Εποχική χαµηλή πίεση και θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχ

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξηµένεςνεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα γενικά µέτριοι 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα ανατολικά, τα νότια και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 33 βαθµούς στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

*Κίτρινη προειδοποίηση για την Τρίτη (4/8)

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστούν τοπικά αυξηµένεςχαµηλές νεφώσεις και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και τα νότια παράλια και γύρω στους 23 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Τετάρτη και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέµπτη και την Παρασκευή, τα οποία είναι πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X