ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος - «Αγγίζει» του 43 βαθμούς ο υδράργυρος

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Την περιοχή επηρεάζει ασθενής χαμηλή πίεση αλλά και θερμή και σχετικά ξηρή αέρια μάζα, που σε συνδυασμό με την επίδραση και του συνοπτικού συστήματος Κλέων, αναμένονται ψηλές θερμοκρασίες.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 43 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 37 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς, 3 μποφόρ, και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, ενώ μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται σταδιακά μικρή πτώση και θα κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση