ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε αναμονή η Αστυνομία για το Ωκεανογραφικό του ΠΚ

Περιμένει οδηγίες από τη Νομική Υπηρεσία

Σε αναμονή τελεί η Αστυνομία για οδηγίες από τη Νομική Υπηρεσία σε σχέση με την έρευνα για περιπτώσεις που αφορούν κυρίως προσφορές και αναθέσεις έργων στο Ωκεανογραφικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού σε διευκρινιστική δήλωση το απόγευμα στο ΚΥΠΕ ανέφερε ότι η υπόθεση είχε διερευνηθεί από την Αστυνομία κατά το 2015, και είχε αποσταλεί στην Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

Την 1/12/2015, μετά από μελέτη του μαρτυρικού υλικού, αυτή διαβιβάστηκε από τη Νομική Υπηρεσία στην Αστυνομία με οδηγίες για αρχειοθέτηση.

Ακολούθως, σύμφωνα με τον κ. Στυλιανού, τον Ιούνιο του 2017, ο Ελεγκτής ζήτησε από τη Νομική Υπηρεσία όπως επανεξεταστούν κάποια θέματα σε σχέση με την υπόθεση και έτσι ο φάκελος τον Ιούλιο του 2017 ζητήθηκε και διαβιβάστηκε εκ νέου από την Αστυνομία στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω μελέτη και οδηγίες.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ