ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σάρωσαν» τη Λεμεσό - Οι καταγγελίες

Τι εντόπισε η Αστυνομία

ΚΥΠΕ

Πεζές και μηχανοκίνητες περιπολίες, ανακοπές οχημάτων και ελέγχους υποστατικών πραγματοποίησαν μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού, από τις 8 το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και τις 6 σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος, πρόληψης τροχαίων συγκρούσεων και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των περιπολιών ανακόπηκαν 388 οχήματα και ελέγχτηκαν 429 πρόσωπα, ενώ έγιναν 104 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, προέκυψαν 32 τροχαίες υποθέσεις και μια σύλληψη για παράνομη και παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας. Από σύνολο 288 αλκοτέστ, προέκυψαν 36 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, ενώ κατασχέθηκαν και οκτώ οχήματα.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια ελέγχων πέντε υποστατικών, εντοπίστηκαν και ερευνήθηκαν δέκα γνωστά πρόσωπα στην Αστυνομία, ενώ πρόεκυψε μια καταγγελία νυχτερινού κέντρου. Επίσης, ανευρέθηκε ένα κλοπιμαίο όχημα και συνελήφθη ο οδηγός του, ενώ δεύτερο πρόσωπο συνελήφθη για επίθεση σε αστυνομικό.

Κατά τις πεζές περιπολίες, που έγιναν στις οδούς Ανεξαρτησίας, Αγίου Ανδρέου και Σαριπόλου, στην πλατεία του κάστρου και στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, μέλη της Αστυνομίας βοήθησαν τραυματισμένο πρόσωπο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση