ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος με ανάρτηση του Ματσάκη: «Πληρωμένα τσιράκια» (pics)

Δείτε ορισμένα από τα σχόλια

24news team

Από κόσκινο περνά πλέον κάθε δήλωση του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό εκφράζει τις απόψεις του για διάφορα θέματα ένα εκ των οποίων και η πανδημία. Δεν είναι φυσικά ο μόνος αφού πολλοί συμπολίτες μας τοποθετούνται για το εν λόγω θέμα, ωστόσο, στην περίπτωση του ιατροδικαστή υπάρχει μια διαφορά, αφού ο κος. Ματσάκης έχει πλέον πολλούς πολέμιους οι οποίοι, μάλιστα, άλλοτε ήταν χειροκροτητές του.

Με τις απόψεις που εξέφραζε, στην αρχή της πανδημίας, ταυτίστηκαν όσοι δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του ιού, στα εμβόλια κτλ., αρκετοί μάλιστα στο πρόσωπό του θεώρησαν πως βρήκαν έναν μεγάλο σύμμαχο, ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν ο κος. Ματσάκης αποφάσισε να εμβολιαστεί. Από τότε κάθε ανάρτησή του ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων.

Δεν γλύτωσε ούτε η τελευταία τοποθέτηση του ιατροδικαστή, από τα αρνητικά σχόλια, όπου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε: «Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε γιατρούς και νοσηλευτές είναι και δικαιολογημένος και επιβαλλόμενος», τι το ήθελε… άκουσε τα εξ αμάξης.

Αυτούσια η ανάρτησή του:

«Εφόσον είναι πλέον παραδεκτό από την συντριπτική πλειοψηφία της έγκυρης ιατρικής κοινότητας παγκοσμίως ότι, η μεταδοτικότητα της μετάλλαξης Δέλτα του κορωνοϊού από ανεμβολίαστους, είναι σημαντικά αυξημένη, τότε θεωρώ πως, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε γιατρούς και νοσηλευτές είναι και δικαιολογημένος και επιβαλλόμενος. Καλείται το Υπουργείο Υγείας και οι αρμόδιοι επαγγελματικοί σύλλογοι να πάρουν τις ενδεδειγμένες υπό τις περιστάσεις αποφάσεις και να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Δείτε τον χαμό που ακολούθησε 

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση