ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ραγδαίες εξελίξεις - Τρίτο ένταλμα στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Ahmed Zaidan. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές προχώρησαν στην έκδοση νέου εντάλματος σύλληψης για την υπόθεση - θρίλερ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται για 35χρονο αραβικής καταγωγής.

Θυμίζουμε πως η αστυνομία καταζητεί και τον MOHAMMED SHAFEEQ MOHAMMED MOHAMMED, 29 ετών, από το Ιράκ, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απαγωγής, που διαπράχθηκε στις 14/2/2020 στη Λεμεσό.

Ο 29χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα κοντά μαλλιά, ύψους 1.80μ. περίπου, ενώ έχει χαρακτηριστική ουλή κάτω από το αριστερό μάτι.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απαγωγής με σκοπό τον φόνο.

Για την υπόθεση τελεί ήδη υπό κράτηση 40χρονος από την Ιορδανία, ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο που είδε για τελευταία φορά τον 31χρονο.

Οι ανακριτές είχαν καταθέσει σχετική αίτηση για άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του 31χρονου Σύρου, ώστε να εντοπιστεί το σήμα του κινητού τηλεφώνου του ελλείποντος προσώπου και να διαπιστωθεί με ποιους είχε συνομιλήσει την ημέρα της εξαφάνισής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X