ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ραγδαίες εξελίξεις: Σύλληψη 38χρονου για την εξαφάνιση Περικλέους

Ο 31χρονος είναι εξαφανισμένος από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης

24news team

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση εξαφάνισης του Άγγελου Περικλέους από τη Λεμεσό. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 38χρονου Eλληνοκύπριου που φέρεται να σχετίζεται με την απαγωγή του Περικλέους.

Ο 31χρονος είναι εξαφανισμένος από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ενώ όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, οι Αρχές με όσα έχουν συλλέξει είναι πλέον πεπεισμένες ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα τα οποία προσπαθούν να εντοπίσουν.

Παραμένει υπό κράτηση ο χάκερ

O νούμερο ένα ύποπτος, ο 24χρονος-χάκερ, κρατά το στόμα του κλειστό, αρνούμενος να συνεργαστεί με τους ανακριτές.

Υπενθυμίζουμε ότι το όχημα του 24χονου-χάκερ βρέθηκε κοντά στην οικία που διαμένει ο Περικλέους και έπειτα από ενδελεχή έρευνα το απόγευμα της Δευτέρας (24/4), εντοπίστηκαν σε αυτό 69 πλήρη φυσίγγια 9 χιλιοστών, δύο χειροποίητα τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη, καθώς και ένα τεμάχιο διαφανούς νάιλον σακουλιού με ποσότητα κάνναβης.

Φοβόταν για τη ζωή του ο Άγγελος

Σημαντικό στοιχείο για τους ανακριτές της υπόθεσης είναι η μαρτυρία που εξασφάλισαν από πρόσωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του Άγγελου και που αναφέρει ότι ο 31χρονος φοβόταν για τη ζωή του. Συγκεκριμένα, ο Περικλέους, φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε σε κοντινό του πρόσωπο, ότι υποψιαζόταν πως ο 24χρονος-χάκερ, θα του έκανε κακό. Παράλληλα το ότι ο 24χρονος-χάκερ ήταν και το τελευταίο πρόσωπο που συνάντησε τον Άγγελο Περικλέους είναι ακόμα ένα στοιχείο που τον βαραίνει.

Στο μικροσκόπιο η κλοπή των €100.000

Οι ανακριτές, θέλοντας να στήσουν τα κομμάτια του παζλ στην υπόθεση εξαφάνισης του Άγγελου Περικλέους, έβαλαν στο μικροσκόπιο τους την καταγγελία για κλοπή ενός πανάκριβου ρολογιού αλλά και 100.000 ευρώ.

Ο 24χρονος που είχε συλληφθεί για απόσπαση χρημάτων ύψους €200.000 από Ρώσο επιχειρηματία και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε μεταβεί στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, όπου είχε καταγγείλει κλοπή χρηματικού ποσού αλλά και ξυλοδαρμό του.

Ο ίδιος, είχε αναφέρει ότι άγνωστα πρόσωπα, του έκλεψαν 100.000 ευρώ, ένα ρολόι και τρία κινητά.

Σημειώνεται πως οι 100.000 ευρώ ήταν μέρος των 200.000 ευρώ που ο ύποπτος είχε αποσπάσει από τον επιχειρηματία. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 24χρονος, κατονόμασε τον Περικλέους ως το πρόσωπο που τον έκλεψε.

Η πιο πάνω υπόθεση βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών της Αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί κατά πόσον συνδέεται με την εξαφάνιση του Περικλέους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X