ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρπόλησαν αυτοκίνητο στον Στρόβολο - Χειροπέδες σε 28χρονο

Οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο έπειτα από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα κράτησης του διάρκειας 6 ημερών

ΚΥΠΕ

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση, δυνάμει δικαστικού διατάγματος, άντρας ηλικίας 28 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού στη Λευκωσία με την Αστυνομία να αναφέρει ότι την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 5 τα ξημερώματα χθες, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον δρόμο, έξω από την κατοικία της ιδιοκτήτριας του, στον Στρόβολο. Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά, από την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο αυτοκίνητο είχε τεθεί κακόβουλα.

Για τον εμπρησμό προέκυψαν στοιχεία, κατά τη διερεύνηση από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, εναντίον του 28χρονου υπόπτου. Αυτός συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, λίγο μετά τις 11 το πρωί. Ακολούθως οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο έπειτα από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα κράτησης του διάρκειας 6 ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση