ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρά κατά της αστυνομίας εξαπέλυσε η Σβετλάνα με φόντο το βίντεο της ντροπής

«Κανένας δεν έχει τιμωρηθεί»

Η Σβετλάνα Ζαΐτσεβα, ξέσπασε κατά της Αστυνομίας για την υπόθεση με το βίντεο της ντροπής, το οποίο προκάλεσε σάλο στις αρχές Οκτώβρη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Σβετλάνα αναφέρει ότι είναι αποδέκτης πολλών μηνυμάτων, στα οποία την ρωτούν για το ποια τελικά ήταν η κατάληξη της υπόθεσής της.


Ποια είναι η Σβετλάνα Ζαΐτσεβα - Κύμα συμπαράστασης (pics)


Ωστόσο, και πάντα με βάση τα όσα υποστηρίζει η ίδια, αν και η Αστυνομία είχε δεσμευτεί να απαντήσει για το ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης μέχρι τις 22 Οκτώβρη, ακόμα δεν έχει πάρει καμία απάντηση.

Ανάμεσα σε άλλα γράφει, «πέρασε ένας μήνας και πέντε μέρες και μέχρι στιγμής δεν έχει τιμωρηθεί κανένας», ενώ εν συνεχεία δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι, «αυτό το έγκλημα ανθίζει στην Κύπρο».

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία, όπως αναφέρει η Σβετλάνα στην ανάρτησή της, της υπέδειξε να μην παραχωρήσει άλλες συνεντεύξεις και παράλληλα να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό που διατηρεί στο εν λόγω κοινωνικό δίκτυο.


Να υπενθυμίσουμε ότι μέσα Οκτωβρίου οι ανακριτές ολοκλήρωσαν τις λήψεις καταθέσεων και ο φάκελος της υπόθεσης παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία.

Το ντροπιαστικό επεισόδιο στο πάρκινγκ

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, τρεις Ελληνοκύπριες φεύγοντας με το αυτοκίνητό τους από χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα, χτύπησαν όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο συνεχίζοντας την πορεία τους.

Ωστόσο, η Σβετλάνα Ζαΐτσεβα που αντιλήφθηκε το επεισόδιο έτρεξε πίσω από το αυτοκίνητο και τους φώναζε να σταματήσουν, ενώ άρχισε να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο του οχήματος.

Τότε, οι τρεις γυναίκες με δύο ανήλικα παιδιά μαζί τους, κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να βρίζουν την Σβετλάνα με χυδαίες εκφράσεις, ενώ μία από αυτές την έφτυσε στο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται πως μία εκ των τριών απολύθηκε από την δουλεία της μετά τον ντόρο από την δημοσιοποίηση του ντροπιαστικού βίντεο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X