ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Πότε αναμένονται βροχές

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και παροδικά τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήµατα δυνατό να παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν λίγες βροχές, µετά το µεσηµέρι, στο εσωτερικό και σε περιοχές στα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται, µετά το µεσηµέρι, κατά τόπους βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση µέχρι τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Τρίτη αναµένεται περαιτέρω πτώση για να κυµανθεί λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση