ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκυρίακο - Βροχές στο «μενού»

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα, θα αιωρείται αραιή σκόνη οι συγκεντρώσεις της οποίας από αύριο και μετά θα είναι παροδικά αυξημένες.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια αλλά και στα ορεινά, χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη σύντομη καταιγίδα στα ορεινά ή και σε περιοχή του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασίαθα σημειώσει άνοδο.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X