ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αίθριος ο καιρός - Στους 23 βαθμούς η θερμοκρασία

Η πρόβλεψη για τον καιρό

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ από την Τρίτη το απόγευμα χαμηλή πίεση αρχίζει να μας επηρεάζει.

Σήμερα, μετά την διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης ή ομίχλης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος κατά διαστήματα όμως θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, ενώ αργότερα στα ανατολικά παροδικά βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ αργότερα τοπικά στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αρχικά όμως κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος ωστόσο το απόγευμα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Αργότερα και το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια, ενώ στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι τη Δευτέρα ενώ την Τρίτη θα σημειώσει πτώση για να παραμείνει όμως λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X