ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε αυξηµένες µέσες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι ανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Τοπικά, στα δυτικά, θα καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί µέχρι βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα ανατολικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε αυξηµένες µέσες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά, τα νοτιοδυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες νεφώσεις. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά από το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, που το βράδυ πιθανό να δώσουν τοπικές βροχές.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα, για να παραµείνει αισθητά πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Τρίτη θα σηµειώσει µικρή πτώση και µη αξιόλογη µεταβολή την Τετάρτη, παραµένοντας όµως πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X