ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς έγινε η επεισοδιακή καταδίωξη του 46χρονου

Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα, τέθηκε άντρας ηλικίας 46 ετών, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, όταν ξημερώματα σήμερα, στη Λεμεσό, εντοπίστηκε εντός σταθμευμένου αυτοκινήτου από πολίτες, που τον ακινητοποίησαν αφού προηγουμένως ο ύποπτος προσπάθησε να διαφύγει.

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτου, που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Λεμεσού, γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα, αντιλήφθηκαν τον 46χρονο ύποπτο, να βρίσκεται εντός του οχήματος τους. Αφού δύο από τους ιδιοκτήτες προσέγγισαν το αυτοκίνητο τους, ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή. Τον ακολούθησαν και μαζί με τρίτο πολίτη που προσέτρεξε να βοηθήσει, τον ακινητοποίησαν σε παρακείμενο πάρκο, παρά το ότι ο ύποπτος φέρεται, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, να ανέσυρε μαχαίρι και να πρόβαλε αντίσταση.

Την ίδια ώρα, αφού είχε ενημερωθεί η Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, έσπευσαν στην περιοχή, όπου υπέβαλαν σε έλεγχο τον 46χρονο ύποπτο. Στην κατοχή του, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν μέσα σε τσαντάκι, ένα μαχαίρι και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, μεταξύ των οποίων και ένα σκαρπέλο, ένα κοπίδι, ένα κόπτη μετάλλων, και ένα σφυρί που χρησιμοποιείται για σπάσιμο τζαμιών, καθώς και ζεύγος γαντιών.

Ο ύποπτος συνελήφθη από τα μέλη του ΟΠΕ, για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στο σταθμευμένο αυτοκίνητο εντός του οποίου αυτός φέρεται να είχε εισέλθει, διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε ζημιές στην κλειδαριά, καθώς και σε διάφορα πλαστικά μέρη και καλώδια στον εσωτερικό του χώρο, που είχαν αποκοπεί.

Ανακρινόμενος από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ο 46χρονος ύποπτος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων. Αυτός συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας κλοπής, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, μαχαιροφορίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, καθώς και επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, οι δύο ιδιοκτήτες του σταθμευμένοιυ αυτοκινήτου τραυματίστηκαν ελαφρά και μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου έτυχαν ιατρικών εξετάσεων. Όπως διαπιστώθηκε ο πρώτος έφερε εκδορές στο δεξί χέρι και ο δεύτερος έφερε εκδορές στα δύο χέρια, καθώς και στο σώμα. Αφού έτυχαν περίθαλψης, έλαβαν εξιτήριο.

Αργότερα το πρωί του Σαββάτου, ο 46χρονος ύποπτος οδηγήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης του, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση