ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πτώση της θερμοκρασίας - Τι καιρό θα μας κάνει σήμερα

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Νωρίς το πρωί ενδέχεται τοπικά, κυρίως στα νοτιοανατολικά, να παρατηρείται αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα, η οποία ωστόσο αναμένεται πολύ σύντομα να υποχωρήσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι μέτριοι και τοπικά, στα νότια και στα δυτικά, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, αλλά το απόγευμα στα δυτικά και τοπικά στα νοτιοδυτικά θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα, τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά παράλια όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Τις νύχτες και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπικά να παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Τις νύχτες και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπικά να παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X