ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριο φονικό - Λευκωσία: Λουλούδια δίπλα από το πτώμα της γυναίκας (vid)

«Ακούστηκαν φωνές» - Ποια τα 2 σενάρια

Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζουν οι ανακριτές σε σχέση με τον εντοπισμό δύο πτωμάτων, μιας γυναίκας και ενός άνδρα σε διαμέρισμα στην Παλιά Λευκωσία. Το πρώτο είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός να σκότωσε τη γυναίκα και στη συνέχεια να έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Το δεύτερο σενάριο είναι τρίτο άτομο το οποίο βρέθηκε στη σκηνή να σκότωσε τα δύο πρόσωπα. Πάντως, κλειδί στην υπόθεση φαίνεται να είναι ένα μπουκέτο λουλούδια το οποίο εντοπίστηκε δίπλα στην νεκρή γυναίκα.

Όλα ξεκίνησαν στις 6 το απόγευμα  της Κυριακής (31/5).Η Αστυνομία έλαβε πληροφορία και έσπευσε στην οικία που βρίσκεται στην οδό Περικλέους. Εκεί εντόπισαν νεκρή τη γυναίκα ηλικίας 52 χρονών και στη συνέχεια έναν νεκρό άνδρα.

Τα δύο πρόσωπα είναι ασιατικής καταγωγής.

Η γυναίκα φέρει τραύματα στον λαιμό, πιθανόν με μαχαίρι, ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο, ενώ τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, φέρει και ο άνδρας.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και γίνονται εξετάσεις από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας για να διαφανούν οι συνθήκες θανάτου των δύο προσώπων.

Αυτήν την ώρα διενεργείται αυτοψία στη σκηνή από ιατροδικαστές. Σύμφωνα με τον Βοηθό Αρχηγό Επιχειρήσεων Δημήτρη Δημητρίου, η πληροφορία που έλαβε αρχικά η Αστυνομία προτού σπεύσει στη σκηνή ήταν ότι «ακούγονταν φωνές από το διαμέρισμα».

«Εξετάζεται δολοφονία της γυναίκας και από εκεί και πέρα όλα τα ενδεχόμενα», δήλωσε ο κ. Δημητρίου. Να σημειωθεό ότι στα χέρια του άνδρα βρέθηκε μαχαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X