ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψάχνουν άλλους 9 για τα πλαστά έγγραφα αδειών παραμονής

Τι αναφέρει ο Υπουργός Εσωτερικών

ΚΥΠΕ

Σε αναζήτηση ακόμη 9 ατόμων μη κυπριακής καταγωγής βρίσκεται η Αστυνομία Κύπρου, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης εξασφάλισης άδειας παραμονής στην Κύπρο με πλαστά έγγραφα, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου Χρίστος Ανδρέου.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη επτά προσώπων την Παρασκευή για διευκόλυνση των ανακρίσεων, με τους συλληφθέντες να οδηγούνται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Σημειώνεται πως μεταξύ των συλληφθέντων ήταν 40χρονη δημόσια λειτουργός, εναντίον της οποίας διερευνώνται τα αδικήματα διαφθοράς, δεκασμού δημόσιου λειτουργού, κατάχρησης εξουσίας και παραμέλησης υπηρεσιακού καθήκοντος.

Σε χθεσινή ανάρτησή του στο Twitter, ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου εξέφρασε απογοήτευση για το περιστατικό σύλληψης υπαλλήλου του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, προσθέτοντας πως το Υπουργείο έχει προβεί «στα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε την προστασία του δημοσίου συμφέροντος».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση