ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψάχνουν ακόμη δύο πρόσωπα για τις κλοπές στα Κούκλια

Τους «έκαψε» μαρτυρία

ΚΥΠΕ

Ακόμη δυο πρόσωπα ηλικίας 42 και 47 ετών αναζητεί η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με τις διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών περιουσίας από περιφραγμένο χωράφι στα Κούκλια, που διεπράχθησαν στις 28 Ιουλίου και στις 22 Αυγούστου αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ, Μιχάλη Νικολάου, μετά τη προχθεσινή σύλληψη δυο προσώπων ηλικίας 27 και 40 ετών και κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία που εμπλέκει ακόμη δυο πρόσωπα, τα οποία και αναζητούνται. Οι δυο συλληφθέντες χθες, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησής τους προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, στις 28 Ιουλίου έγινε καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών, από 53χρονο εργολάβο οικοδομών, ο οποίος σε κατάθεσή του ανέφερε ότι την ίδια ημέρα κλάπηκαν, από περιφραγμένο χωράφι στα Κούκλια, διάφορα αντικείμενα όπως σκαλωσιές και μεταλλικές ράγες. Το ίδιο πρόσωπο, στις 22 Αυγούστου προχώρησε σε νέα καταγγελία με την οποία ανέφερε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ημερομηνιών 21-22 Αυγούστου, από τον ίδιο χώρο, είχαν κλαπεί επίσης σκαλωσιές και άλλα εργαλεία.

Την επόμενη ημέρα, 23 Αυγούστου, ο ίδιος ο παραπονούμενος, ανέφερε ο κ. Νικολάου, έλαβε πληροφορία και μετέβη σε εργοτάξιο που βρίσκεται στην Τρεμιθούσα όπου είδε και αναγνώρισε μέρος της περιουσίας που του είχαν κλέψει. Επίσης την ίδια ημέρα, ο παραπονούμενος, μετά από σχετική πληροφορία, μετέβη συνοδευόμενος από την Αστυνομία, σε εργοτάξιο στο Λατσί, υπεύθυνος του οποίου ήταν 40χρονος.

Εκεί, συνέχισε ο κ. Νικολάου, ο 53χρονος στην παρουσία της αστυνομίας εντόπισε άλλες 100 μεταλλικές ράγες οι οποίες σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του προέρχονταν από την κλαπείσα περιουσία του. Τα μέλη της αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες και στο δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 40 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση