ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψαρόνια σχηματίζουν την Κύπρο στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Ένα πανέμορφο σκηνικό απαθανάτισε συμπολίτης μας

24news team

Ένα πανέμορφο στιγμιότυπο απαθανάτισε ο φωτογράφος Γιώργος Α. Κωνσταντίνου στις 28/01. Όπως φαίνεται και στην εικόνα, τα ψαρόνια σχημάτισαν την Κύπρο στον ουρανό του αεροδρομίου της Λάρνακας, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.

Μιλώντας στο 24news, ο Γιώργος Α. Κωνσταντίνου ανέφερε: «Από τις λίγες φορές που αποφάσισα να πάω με αγαπημένη παρέα για φωτογράφιση ανατολής ήλιου. Όπως συνήθως σε έτσι εξορμήσεις επέλεξα το αεροδρόμιο Λάρνακας. Δυστυχώς η ατμόσφαιρα γεμάτη σκόνη που δεν κατάφερα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε κάποια στιγμή σκέφτηκα να πάρω βίντεο και για καλή μου τύχη πρόσεξα τα ψαρόνια που πετούσαν μακριά στον ορίζοντα και δημιουργούσαν πολλούς και διάφορους σχηματισμούς. Όταν είδα το βίντεο πολύ πιο μετά στον υπολογιστή (που ταυτόχρονα έβγαζα και φωτογραφίες με το κινητό τηλέφωνο) πρόσεξα αυτόν τον μοναδικό σχηματισμό, που και πάλι για καλή μου τύχη πέτυχα τον σχηματισμό της Κύπρου».

Τέλος προσθέτει: «Αυτά είναι από τα απρόοπτα, μαγικά και συνάμα τόσο συναρπαστικά στην φωτογράφιση και στις εξορμήσεις στη φύση. Εξορμούμε, περπατούμε στη φύση, φωτογραφίζουμε και αποθανατίζουμε μοναδικές στιγμές με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στους μόνιμους κάτοικους της (πανίδα και χλωρίδα)». 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X