ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόθυμος να υποδείξει επιπρόσθετους χώρους για έρευνες ο θείος του 24χρονου χάκερ

Άλλες 3 μέρες υπό κράτηση δυο εκ των υπόπτων για την εξαφάνιση του Άγγελου Περικλέους

ΚΥΠΕ

Χωρίς δικηγόρο εμφανίστηκαν σήμερα, στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, 38χρονος και 71χρονος, οι οποίοι δεν έφεραν ένσταση στην ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους, για άλλες τρεις μέρες, σε σχέση με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Άγγελου Περικλέους. Ως βασικός ύποπτος κρατείται 25χρονος, εναντίον του οποίου διερευνάται, μεταξύ άλλων, το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης.

Εναντίον των δυο διερευνώνται τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής με σκοπό το φόνο και του εμπρησμού οχήματος του 31χρονου, που είχε εντοπιστεί καμένο στις 21 Απριλίου, στην περιοχή του πεδίου βολής στο Παλιομέτοχο.

Την ίδια ώρα οι έρευνες για εντοπισμό του Περικλέους, που σύμφωνα με την μαρτυρία του 71χρονου θείου του 25χρονου, φέρεται να πυροβόλησε και να έθαψε, συνεχίζονται σήμερα στην επαρχία Λεμεσού.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο από τον ανακριτή της υπόθεσης, ο 71χρονος παρουσιάζεται πρόθυμός να υποδείξει επιπρόσθετους χώρους, που ο 25χρονος ανιψιός του φέρεται να επισκέφθηκε και να έλεγξε, για το προμελετημένο σχέδιο δολοφονίας του Περικλέους.

Οι δυο ύποπτοι, έχουν δώσει διάφορες λεπτομέρειες για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, είπε ο ανακριτής, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα υπάρξει πλήρης εξιχνίαση της.

Εξάλλου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου «οι εξετάσεις για την υπόθεση αυτή βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σήμερα συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή της Ακτής του Κυβερνήτη και Μονής , με τη συμμετοχή της Πολιτικής Άμυνας , της Αστυνομίας και ιπτάμενων μέσων (drones)».

«Αναμένεται, αφού ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, ο φάκελος να προωθηθεί στην Νομική Υπηρεσία», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι το διάταγμα κράτησης του 25χρονου βασικού υπόπτου, που σύμφωνα με μαρτυρίες είχε «πολύ συγκρουσιακές σχέσεις» με τον 31χρονο, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες την περασμένη Τρίτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση