ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρωταπριλιά στις παραλίες για τους Κύπριους (pics)

Με τέτοιες θερμοκρασίες ήταν αναμενόμενο

24news team

Δύο ολόκληρους μήνες πριν το καλοκαίρι και ο υδράργυρος έφτασε τους 32 βαθμούς με αρκετό κόσμο να επιλέγει να περάσει την πρωταπριλιά στις παραλίες.

Όπως μπορείτε να δείτε και σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το 24News, αρκετοί συμπολίτες μας πήγαν για τα πρώτα τους μπάνια, αφού το σκηνικό του καιρού δεν τους άφησε άλλη επιλογή.

Δείτε φωτογραφίες

Αύριο η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει στους 33 βαθμούς, ενώ στην ατμόσφαιρα θα εξακολουθεί να παρατηρείται σκόνη.

Αναλυτικά η πρόγνωση για τον καιρό

Ασθενής ψηλή πίεση και σχετικά θερμή και ξηρή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη κατά διαστήματα.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει αίθριος. Οι άνεμοι θα στραφούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 15 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι αίθριος. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί και σύντομα θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη, θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι αισθητά πιο πάνω από τα επίπεδα της εποχής, ενώ μέχρι την Παρασκευή, αναμένεται να σημειώσει πτώση, για να συνεχίσει ωστόσο να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση