ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φορτωμένος ναρκωτικά προσπάθησε να διαφύγει - Συγκρούστηκε με 2 περιπολικά

Σύλληψη 33χρονου μετά τον εντοπισμό κάνναβης βάρους 1 κιλού και 564 γραμμαρίων στην κατοχή του

Ανακοινώσεις

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 33 ετών, προχώρησαν το βράδυ που πέρασε στη Λεμεσό, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, μετά τον εντοπισμό στην κατοχή του, ποσότητας κάνναβης μεικτού βάρους ενός κιλού και 564 γραμμαρίων περίπου. Ο 33χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με την ΥΚΑΝ να διερευνά υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 7.00 το βράδυ της Παρασκευής, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο τον 33χρονο, ο οποίος διακινείτο με αυτοκίνητο που οδηγούσε, στην περιοχή Ύψωνα. Ο 33χρονος προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που οδηγούσε να συγκρουστεί με δύο υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομίας και να ακινητοποιηθεί στο σημείο.

Ακολούθησε έρευνα κατά την οποία τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του 33χρονου, μία συσκευασία με κάνναβη μεικτού βάρους ενός κιλού και 174 γραμμαρίων περίπου. Αφού ο 33χρονος συνελήφθη από τα μέλη της ΥΚΑΝ για αυτόφωρα αδικήματα, ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, καθώς και σε διπλανή βοηθητική κατοικία του. Κατά την έρευνα στη βοηθητική κατοικία, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν μετά και από υπόδειξη του 33χρονου υπόπτου, ακόμη μια συσκευασία με κάνναβη μεικτού βάρους 390 γραμμαρίων περίπου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το επαρχιακό κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση