ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή στους δρόμους - Η κατάσταση που επικρατεί

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, ωστόσο λόγω ομίχλης που επικρατεί στις περιοχές Τροόδους, η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων επηρεάζεται αρνητικά.

Στις αστικές περιοχές και στους αυτοκινητοδρόμους δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το μεσημέρι της Δευτέρας. Λόγω των βροχών που σημειώθηκαν σήμερα, συστήνεται προσοχή στου οδηγούς οχημάτων, αφού ενδεχομένως σε διάφορα σημεία των δρόμων να υπάρχει συσσώρευση νερού και το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό.

Οι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Επισημαίνεται ότι, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής - application "Αστυνομία Κύπρου" ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία "Οδικό Δίκτυο".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X