ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή! Μόνο έτσι πας Τρόοδος το Σαββατοκύριακο

Η ενημέρωση από την Αστυνομία

Ανακοινώσεις

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει στη λήψη μέτρων για διευκόλυνση στις διακινήσεις των πολιτών στο Τρόοδος, ειδικότερα με διευθετήσεις για τις διακινήσεις και στάθμευση λεωφορείων, με τα οποία θα μεταφέρονται επισκέπτες, το επερχόμενο Σαββατοκυρίακο, 03-04 Φεβρουαρίου.

Για σκοπούς οδικής ασφάλειας και ρύθμισης της κυκλοφορίας, παρακαλούνται οι οδηγοί λεωφορείων κατά το Σαββατοκυρίακο να ακολουθούν τα ακόλουθα δρομολόγια:

  • Από Λεμεσό: Από τον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, να σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδεικνύεται από μέλη της Αστυνομίας.
  • Από Λευκωσία: Από το σταυροδρόμι στον Καρβουνά, να κατευθύνονται προς Σαϊττά και ακολούθως μέσω του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών, προς την πλατεία Τροόδους, όπου μπορούν να σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδεικνύεται από μέλη της Αστυνομίας.
  • Από περιοχή Μόρφου: Από τον κυκλικό κόμβο Προδρόμου να κατευθύνονται προς Τροοδίτισσα και ακολούθως μέσω του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών, προς την πλατεία Τροόδους, όπου μπορούν να σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδεικνύεται από μέλη της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναρτώνται έγκαιρα στην ενημερωτική ιστοσελίδα της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στη σελίδα της Αστυνομίας στο Facebook (Facebook.com/cypolice), καθώς και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter (twitter.com/Cyprus_Police).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση