ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι έκρυβαν τα 40kg ναρκωτικά - Είχαν θαμμένο ντεπόζιτο σε χωράφι

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο ύποπτοι

Σε νέα κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών κάνναβης και κοκαΐνης προχώρησε η Αστυνομία και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ. Κατασχέθηκαν συγκεκριμένα 27 κιλά κάνναβης και 12 κιλά κοκαΐνης περίπου, ενώ συνελήφθησαν δύο άντρες ηλικίας 27 και 34 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών.

Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης της ΥΚΑΝ, χθες το πρωί, στην επαρχία Πάφου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, λίγο πριν τις 10.00 το πρωί της Κυριακής, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τον 27χρονο ύποπτο σε ανοιχτό χωράφι σε περιοχή χωριού στην Πάφο, να προβαίνει σε εκσκαφή, να ανοίγει το πώμα θαμμένου ντεπόζιτου και να επεξεργάζεται το περιεχόμενο του ντεπόζιτου. Τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν σε έλεγχο τον ύποπτο και εντόπισαν εντός του θαμμένου ντεπόζιτου, συσκευασίες με κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 27 κιλών και 27 γραμμαρίων, καθώς και ποσότητα ουσίας που ομοιάζει με κοκαΐνη, μεικτού βάρους 94 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο με το οποίο ο 27χρονος είχε μεταβεί στο σημείο, όπου εντοπίστηκαν συσκευασίες με ποσότητα ουσίας που ομοιάζει με κοκαΐνη, μεικτού βάρους 12 κιλών και 344 γραμμαρίων περίπου.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 27χρονου, ενώ στο πλαίσιο της χθεσινής επιχείρησης, στη βάση στοιχείων, γύρω στις 3.30 το απόγευμα, προχώρησαν και στη σύλληψη του 34χρονου υπόπτου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Εναντίον των δύο υπόπτων διερευνάται υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών, και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο,νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Πάφο διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση