ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πού αναμένονται βροχές το τριήμερο του κατακλυσμού

Δείτε αναλυτικά

Χαμηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα, κυρίως στα δυτικά και νοτιοανατολικά παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σύντομα μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, και αργότερα, κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα παράλια μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί αργότερα μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, αρχικά, ο καιρός στο ανατολικό μισό του νησιού θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Αργότερα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα βορειοανατολικά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και τοπικά στα νότια και νοτιοανατολικά ισχυροί 5 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4, τοπικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πολύ ισχυροί 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και αργότερα ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά και πιθανό σε περιοχή του εσωτερικού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένη σύντομη καταιγίδα στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση