ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πότε αναμένονται βροχές

Ανεβοκατεβαίνει η θερμοκρασία

Ανακοινώσεις

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αρχικά στα δυτικά παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ για να καταστούν σύντομα κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αρχικά τοπικά στα ανατολικά και το εσωτερικό, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Το απόγευμα στα νότια και τα ανατολικά παράλια θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά και τα βόρεια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα στα νότια και ανατολικά παράλια θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.Το Σάββατο, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και τα νότια.

Η θερμοκρασία την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή. Το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 32°C 19°C 42%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 31°C 22°C 56%
Λεμεσός: 27°C 19°C 60%
Αεροδρόμιο Πάφου: 27°C 21°C 65%
Φρέναρος: 30°C 21°C 60%
Πρόδρομος: 23°C 15°C 53%
Πόλις Χρυσοχούς: 30°C 21°C 62%

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση