ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πόσοι δεν φορούσαν μάσκα - Τους κατάγγειλε η Αστυνομία

Καταγγέλθηκαν και πέντε υποστατικά

Σε συνολικά 600 ελέγχους παγκυπρίως σε ό,τι αφορά τη συμμόρφωση υποστατικών και πολιτών με τα υπουργικά διατάγματα με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, μέλη της προέβησαν συνολικά σε 5 καταγγελίες υποστατικών και 29 καταγγελίες πολιτών για παραβάσεις της νομοθεσίας και των σχετικών διαταγμάτων που αφορούν κυρίως τη χρήση της προστατευτικής μάσκας.

Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 36 έλεγχοι και προέκυψαν 20 καταγγελίες πολιτών, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 186 έλεγχοι με 3 καταγγελίες υποστατικών και 5 καταγγελίες πολιτών, στην επαρχία Λάρνακας 178 έλεγχοι με μια καταγγελία υποστατικού και 2 καταγγελίες πολιτών, στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 25 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες, στην Αμμόχωστο 103 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 72 έλεγχοι με μια καταγγελία υποστατικού.

Επιπρόσθετα, η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 89 ελέγχους και δεν προέκυψε καμία παραβίαση ενώ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας εντοπίστηκε ότι δεν κατείχαν την κυπριακή κάρτα πτήσης τρία άτομα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X