ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πόρισμα για μαντίλα: Θέματα με Σέπο και κανονισμούς

Αυτούσια η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας

Στα χέρια του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού, Κώστα Χαμπιαούρη, βρίσκεται από τις 12 Σεπτεμβρίου το πόρισμα του ερευνών λειτουργού ο οποίος διεξήγαγε έρευνα για το περιστατικό που σημειώθηκε στο Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία όταν ο Διευθυντής ζήτησε την αποχώρηση μαθήτριας επειδή φορούσε μαντίλα.

Σάλος προκλήθηκε όταν το περιστατικό έγινε γνωστό με εκπαιδευτικές οργανώσεις και την κοινωνία να αντιδρά έντονα εναντίον του Διευθυντή. Η Αρμόδια Αρχή αποφάσισε να μετακινήσει τον κ. Λοΐζο Σέπο από το Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα και να τον τοποθετήσει στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης. Στη θέση του κ. Σέπου τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Ζαντήρας.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) με βάση το πόρισμα της έρευνας που διεξήχθη, σε σχέση με το περιστατικό στο Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα, ανακοινώνει ότι προκύπτουν θέματα που αφορούν:

στη διαχείριση του περιστατικού από τον Διευθυντή του σχολείου,
στη Νομοθεσία και τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης,
στη συμπεριφορά μερίδας μαθητών/τριών.
Τα πιο πάνω θέματα θα τύχουν χειρισμού από το ΥΠΠΑΝ σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία.

Τονίζεται ότι για το αποτέλεσμα της διοικητικής έρευνας έχει ενημερωθεί το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, όπως επιβάλλει η Νομοθεσία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X