ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γενικός Εισαγγελέας: Στέλνει τo πόρισμα διαιτησίας - χειραγώγησης αγώνων στην Αστυνομία

Έδωσε οδηγίες ο Γενικός Εισαγγελέας

Ανακοινώσεις

Με ανακοίνωση της η Νομική Υπηρεσία ενημερώνει για σημαντική εξέλιξη σε σχέση με το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού το οποίο είχε παραδοθεί στον Γενικό Εισαγγελέα στις 21 Μαρτίου. Συγκεκριμένα ο Γενικός Εισαγγελέας μετά από μελέτη του πορίσματος και του σχετικού υποστηρικτικού υλικού, έδωσε οδηγίες στον Αρχηγό της Αστυνομίας για την έναρξη ποινικής διερεύνησης. 

Αναλυτικά:

«Με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας προς τον Αρχηγό Αστυνομίας για την έναρξη ποινικής διερεύνησης αναφορικά με το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων, διαβιβάστηκαν την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, στην Αστυνομία, το σχετικό πόρισμα για θέματα που αφορούν στη διαιτησία και τη χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου, καθώς και το συλλεχθέν μαρτυρικό υλικό.

Το πόρισμα και το μαρτυρικό υλικό παραδόθηκαν στον Γενικό Εισαγγελέα από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού στις 21 Μαρτίου 2024. Λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας, αφού μελέτησαν και αξιολόγησαν το υλικό, εισηγήθηκαν την έναρξη ποινικής διερεύνησης από την Αστυνομία, προς εξέταση του ενδεχομένου πιθανής διάπραξης ποινικών αδικημάτων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση