ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήρε εξιτήριο ο Αρχιεπίσκοπος - Οι πρώτες δηλώσεις

«Δεν αισθάνομαι ασθενής»

Πήρε εξιτήριο το απόγευμα της Δευτέρας, από το νοσοκομείο στο Λονδίνο, όπου υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επέμβαση για την αφαίρεση δύο μικρών όγκων από το συκώτι, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος Β'.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο ΡΙΚ, ο Αρχιεπίσκοπος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος και θετικός, λέγοντας πως δεν αισθάνεται ασθενής, αλλά ως ένας άνθρωπος που μετέβη στο Λονδίνο για μια επέμβαση.

Ευχαρίστησε τον γιατρό του στο Ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου, που τον έστειλε στον καλύτερο χειρούργο στο Λονδίνο, ωστόσο, πρόσθεσε, εξεπλάγην όταν είδε πως αριθμός γιατρών της ομάδας είναι Κύπριοι. Μάλιστα, μια γιατρός, είπε, είναι συγχωριανή του από την Τάλα της Πάφου!

Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 30 Οκτωβρίου, λόγω της αναμονής των αποτελεσμάτων των βιοψιών. Ο ίδιος είπε ότι θα μπορούσε να ταξιδέψει ακόμα και σήμερα, αλλά θεωρεί πως είναι καλύτερα να περιμένει ακόμα λίγες μέρες.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ