ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήραν κατάθεση από το Μητροπολίτη Μόρφου

Τι ζήτησαν οι ανακριτές από τον Ιεράρχη

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου με τους ανακριτές που έχουν ορισθεί να ερευνήσουν τη γνωστή υπόθεση με τα όσα είπε σε συγκέντρωση πιστών ο Μόρφου Νεόφυτος, για ομοφυλοφίλους και ομοφυλοφιλία.

Οι ανακριτές, όπως ήταν ήδη γνωστό, σε ανύποπτο χρόνο μετέβησαν στην έδρα της Μητροπόλεως Μόρφου, στην Ευρύχου, όπου και συναντήθηκαν με τον οικείο Μητροπολίτη. Η συνάντηση ήταν μακρά σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες με τους ανακριτές να επικεντρώνονται στα επίμαχα σημεία της ομιλίας του Ιεράρχη που προκάλεσαν σάλος.

Οι ανακριτές σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ζήτησαν από το Μόρφου Νεόφυτου να τους διευκρινίσει αν τα όσα ανέφερε στην ομιλία του αποτελούν προσωπικές του απόψεις ή είναι θέσεις της εκκλησίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατά την διάρκεια της συνάντησης με τους ανακριτές ο Μητροπολίτης Μόρφου ήταν με το δικηγόρο του.

Το επόμενο βήμα μετά την κατάθεση του Μόρφου, περιλαμβάνει την ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου το επόμενο διάστημα, και την αποστολή του σχετικού φακέλου στον Γενικό Εισαγγελέα για αξιολόγηση και λήψη οδηγιών.

Πηγή: Καθημερινή / Του Απόστολου Τομαρά 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X