ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιάστηκε επ'αυτοφώρω να κλέβει ξύλα

Ο 27χρονος είχε κλέψει προηγουμένως ξύλα αξίας €3,000

Κλοπή ξυλείας, που προοριζόταν να πωληθεί ως καυσόξυλα, διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου. Οι ανακριτές για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων, προχώρησαν χθες στη σύλληψη 27χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου.

Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 39χρονο έμπορο καυσόξυλων, την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ημερομηνιών 14 και 22 Ιανουαρίου 2021, άγνωστοι έκλεψαν καυσόξυλα που είχε αγοράσει ο παραπονούμενος και βρίσκονταν σε αγροτεμάχιο στην επαρχία Αμμοχώστου. Σύμφωνα με τον 39χρονο, η αξία της ξυλείας που κλάπηκε ανέρχεται στις €3,000 περίπου.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Το πρωί χθες, ο 27χρονος εντοπίστηκε εντός του πιο πάνω αγροτεμαχίου, από μέλη της Αστυνομίας, να κόβει ξύλα και να τα φορτώνει στο αυτοκίνητό του.

Ο 27χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Με τη συνδρομή της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, ακολούθησε έρευνα σε υποστατικό που διατηρεί ο 27χρονος, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ξυλείας.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X