ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περιγιάλι: Στοπ από δικαστήριο στο κλείσιμο του 15αυγούστου!

Η αφορμή, οι παρατηρήσεις και η ανάρτηση

24news team

Τον μπελά της βρήκε, οικογενειακή επιχείρηση στην Πάφο και συγκεκριμένα στο Λατσί.

Το δημοφιλές εστιατόριο, «Περιγιάλι», κινδύνεψε με λουκέτο σε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες χρονικά περιόδους, το τριήμερο του Δεκαπενταυγούστου, ωστόσο το δικαστήριο έβαλε φρένο στο αίτημα της Αστυνομίας.

Η αφορμή και οι παρατηρήσεις

Όπως πληροφορούμαστε η αφορμή του αιτήματος της Αστυνομίας για λουκέτο στο εστιατόριο ήταν πως σερβιτόρα δεν φορούσε σωστά την μάσκα.

Αυτό ώθησε τις Αρχές να προβούν σε καταγγελία και στην συνέχεια να εκδώσουν σχετικό αίτημα στο δικαστήριο για κλείσιμο της επιχείρησης.

Θαμώνες που βρίσκονταν στο χώρο την συγκεκριμένη μέρα επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα μας 24news, όπου ανέφεραν ότι η έφοδος των μελών της Αστυνομίας ήταν προκλητική και με υπέρμετρο ζήλο ήθελαν να βρουν το «λάθος» για να καταγγείλουν το εστιατόριο. Μας επισήμαναν πώς τόσο το εστιατόριο όσο και οι υπάλληλοι τηρούσαν τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος ήταν παρών στον έλεγχο της Αστυνομίας, μας ανέφερε πως στο εστιατόριο βρίσκονταν και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, οι οποίοι φέρεται να έκαναν συστάσεις στα μέλη της Αστυνομίας για την συμπεριφορά τους.

Μία ανάρτηση στο διαδίκτυο «ξύπνησε» την Αστυνομία

Ένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας για το συγκεκριμένο μαγαζί.

Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος πώς γίνεται η Αστυνομία να «ξυπνά» μετά από αναρτήσεις που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και να πηγαίνει καρφωτή στο συγκεκριμένο εστιατόριο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Αρχές παρεμβαίνουν μετά από μία δημοσίευση.

«Το εστιατόριο είναι συμμορφωμένο με τα διατάγματα»

«Οι προσπάθειες κάποιων για αναστολή της λειτουργίας έπεσαν στο κενό», αυτό ανέφερε στο 24news μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Περιγιάλι».

Ανακουφισμένος και συνάμα δικαιωμένος για την απόφαση του δικαστήριο ο ιδιοκτήτης δήλωσε ότι «Το εστιατόριο/ψαροταβέρνα «Περιγιάλι» στο Λατσί λειτούργει κανονικά και καθ' όλα νόμιμα έχοντας όλες τις απαιτούμενες άδειες λειτουργιάς και αναμένει την πολυπληθή πελατεία του», προσθέτοντας πως «το εστιατόριο είναι συμμορφωμένο και με τους κανονισμούς και διατάγματα του Υπουργού Υγείας για την αντιμετώπιση του COVID».

Να σημειώσουμε, πως το εστιατόριο φέρεται να έχει κάποια τυπικά ζητήματα αδειών όπως έχουν όλα τα παραλιακά μπαρ και εστιατόρια της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X