ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραμονή Χριστουγέννων το τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη

Ασταμάτητο ρέει το αίμα στην άσφαλτο

Μαύρα Χριστούγεννα για την οικογένεια του Παναγιώτη Παναγιώτου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Αγίας Ειρήνης Κανναβιών – Κυπερούντας.

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη τόσο στην οικογένεια του όσο και στην Κυπριακή κοινωνία που βλέπει ακόμη ένα συνάνθρωπο της να χάνει τόσο άδικα τη ζωή του.


 Θανατηφόρο: Εντοπίστηκαν εκτός του οχήματος οι νεαροί - Μαρτυρία φίλων τους


Φίλοι και συγγενείς θα πουν αύριο το τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 24/12 η ώρα 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά.

Η Πρωτοπορία Πανεπιστημίου Frederick, μέσα από το λογαριασμό της στο faceboοκ εκφράζει τα δικά της συλλυπητήρια, αφού ο αδικοχαμένος 21χρονος Παναγιώτης αποτέλεσε στέλεχος της τοπικής επιτροπής της Πρωτοπορίας στο Πανεπιστήμιο Frederick.

Η τραγωδία στην άσφαλτο – «Βουτιά» θανάτου

Σε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη την Κυριακή (22/12), στο δρόμο Αγίας Ειρήνης Κανναβιών – Κυπερούντας, έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Παναγιώτου, 21 ετών από την Αγλαντζιά, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά και 20χρονος, επίσης από την Αγλαντζιά.
Γύρω στις 8:10μ.μ., λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι ο 20χρονος και ο 21χρονος, είχαν αναχωρήσει με αυτοκίνητό, από εξοχική οικία, όπου διέμεναν με φίλους, στο χωριό Αγίας Ειρήνης Κανναβιών, για να μεταβούν στην Κυπερούντα και έκτοτε δεν ανταποκρίνονταν στα τηλέφωνά τους.


 Πώς θα «χτυπήσει» την Κύπρο η κακοκαιρία (pics,map)


Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κακοπετριάς περιπόλησαν, τον δρόμο Αγίας Ειρήνης Κανναβιών – Κυπερούντας, όπου, γύρω στις 8:30μ.μ., σε σημείο του δρόμου, εντόπισαν σε γκρεμό βάθους 190 μέτρων περίπου, το αυτοκίνητό και τους δύο νεαρούς.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Άμυνας τα οποία ανέσυραν τους δύο νεαρούς από τον γκρεμό. Διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 21χρονος, ενώ ο 20χρονος εισήχθη στο χειρουργείο.

Η κατάσταση της υγείας του 20χρονου, κρίνεται ως σοβαρή.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Μόρφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X