ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παραδοχή 29χρονου στο Δικαστήριο στις κατηγορίες για εισαγωγή 28 κιλών κάνναβης

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο ο 29χρονος συνελήφθη στις 31 Ιανουαρίου, 2024 στο αεροδρόμιο Πάφου

ΚΥΠΕ

Ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθη σήμερα Πέμπτη ο 29χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος παραδέχτηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει αυτές της εισαγωγής, κατοχής, κατοχής με σκοπό την προμήθεια 28 κιλών κάνναβης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες πράξεις.

Στην σημερινή δικάσιμο ζητήθηκε αναβολή της υπόθεσης με σκοπό ετοιμασίας έκθεσης για τις προσωπικές του περιστάσεις από το Γραφείο Ευημερίας.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο ο 29χρονος συνελήφθη στις 31 Ιανουαρίου, 2024 στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σε γραπτό κείμενο που κατέθεσε ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Δικηγόρος της Δημοκρατίας Α’ Ανδρέας Χατζηκύρου αναφέρθηκε στα γεγονότα στην άφιξη του 29χρονου στο αεροδρόμιο όπου έγινε αντιληπτός.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηκύρου, σε έλεγχο που προχώρησαν στο ακτινοδιαγνωστικό μηχάνημα εντόπισαν στις συσκευασίες και προχώρησαν στην σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα ναρκωτικά.

Επίσης όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο το Γενικό Χημείο του Κράτους κατέδειξε ότι τα ανευρεθέντα αφορούσαν 28 κιλά κάνναβης. Ο 29χρονος από τότε τελεί υπό κράτηση.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 29χρονου Κυριάκος Περατικός θα αγορεύσει για μετριασμό στις 20 Ιουνίου, 2024 που αναβλήθηκε η υπόθεση. Το Δικαστήριο μέχρι τότε διέταξε όπως ο 29χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X