ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραδόθηκε ο 53χρονος καταζητούμενος – Τραυμάτισε δύο αστυνομικούς

Ο 53χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου

24news team

Συνελήφθη ο 53χρονος καταζητούμενος για τον τραυματισμό των δύο αστυνομικών στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο 53χρονος προσήλθε με τον δικηγόρο του στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και ανακρίνεται σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν προχθές, στην οδό Αγίας Φυλάξεως, όπου δυο μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού παρασύρθηκαν από το όχημα, κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Ο 53χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου και για αδικήματα που αφορούν κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, καθώς στη σκηνή εντοπίστηκαν συσκευασίες με 6 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ στην οικία του βρέθηκαν και παραλήφθηκαν, ως τεκμήρια, τέσσερα φυτά κάνναβης, ύψους  86 με 115 εκατοστά περίπου, 9 γραμμάρια κοκαΐνης, 10 γραμμάρια κάνναβης καθώς και 0,7 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.

Η υπόθεση

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 09΅:00 το βράδυ της Παρασκευής (5/8), όταν τα μέλη του ΟΠΕ ανέκοψαν όχημα για έλεγχο στην περιοχή Καψάλου. Οι δυο αστυνομικοί πλησίασαν στο παράθυρο και ζήτησαν από τον οδηγό να σβήσει τον κινητήρα και να εξέλθει για έλεγχο αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα.

Ως αποτέλεσμα, ο ένας αστυνομικός κτυπήθηκε από τον αριστερό τροχό, ενώ ο δεύτερος παρασύρθηκε από το όχημα και κτύπησε σε πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να ακινητοποιηθεί σε πεζοδρόμιο και ο ίδιος να εγκαταλείψει πεζός τη σκηνή.

Από εξετάσεις στη σκηνή εντοπίστηκε ένα πακέτο που περιείχε συσκευασίες με περίπου έξι γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Τα δύο μέλη της Αστυνομίας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για ιατρικές εξετάσεις. Διαπιστώθηκε ότι ο ένας αστυνομικός υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και αφού έτυχε περίθαλψης, έλαβε εξιτήριο.

Ο δεύτερος αστυνομικός, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, όπου έγινε συρραφή, εγκαύματα τριβής στο πόδι, εκδορές στα χέρια, αιμάτωμα και κάκωση στον ώμο, και διάσειση. Ο αστυνομικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X